WOW!!

try la click =)

Saturday, February 26, 2011

kena kosongkan bilik lagi haish

lagi 2 minggu cuti sekolah..means aku pun cuti jugak lah..wohoo..tapi minggu depan aku dah blah dari kampus terchenta ni..aku pegi Ipoh..buat PBS kat sekolah kat sana...aku stay kat rumah Faizan a.k.a Jen ..tak sabar lol ^^,

okey, berbalik kepada niat yang sebenar..siapa yang tak suke kan kalau cuti..nak- nak rumate aku, lagik lah dia suka kalau time cuti..part yang paling tak best bile cuti ni adalah kena kosongkan bilik hekkk..aku tak tahu lah kampus lain kena kosongkn bilik ke tak, tapi kampus aku ni kalau cuti seminggu pun kena kosongkan bilik jugak..tak sukanye haish..

aku tahulah bersebab kena kosongkan bilik..sebabnya KDC akan stay kat hostel..tapi tu lah, muak jugakkan tiap kali cuti kena kosongkan bilik..plus barang aku baaanyakkkk sangat..plus plus plus aku malas giler nak kemaskan barang- barang ni.. sebab utamanya MALAS la eh adehh kantoiii
^_^

tak banyak pun kan? grr

aku baru tinggal kat hostel ni 2 tahun lebih....kalau 5 tahun setengah, agaknye barang- barang aku nih kena tumpang bilik sebelah lah tehee..aku pun tak tao barang ape yang banyak sangat ni..buku? tak de lah banyak sangat pun..baju kot yang banyak..baju yang aku tak pakai semua dalam beg akademi fantasia tu..baju yang aku pakai hari-hari pulak dalam 2 bakul yang besar gedabak tu..walhal tak semua pun aku pakai ^^, ...bongek kan? yang memperbanyakkan barang aku tu tak tahulah apekebenda..beg untuk pegi kelas pun ade 14 ratus, walhal duk gune satu tu je begnya sampai koyak rabak..perempuan perempuan...tak faham betul aku kau ni..

ni baru gambar dalam bilik yang penuh dengan barang yang entah pape, tak tengok kat luar bilik lagi..rak kasut ade dua..dua- dua 4 tingkat...tapi xmuat jugak nak susun kasut kat rak tu..dasyat betul kau ni..fuuu~ guess what? kasut yang high hill a.k.a kasut formal untuk dipakai dengan baju kurung banyak, walhal pegi kelas pakai kasut sukan tiap- tiap hari..tak sedar diri kau tu cikgu PJ uhuk2..sem ni tiap- tiap hari kena pakai baju PJ, memang tak berpeluanglah nak dressing cantik- cantik* apakah??..
tapi tak ape, aku suke pakai baju PJ sebab tak payah nak ber ion semua bagai hekk

ok, dah jauh tersasar nampaknye..tuntasnya, pihak pengurusan kampus ni kena cari idea macam mane nak mengurangkan barang- barang pelajarnya supaya dorang tak penat nak kosongkan bilik.tak pun biar pihak pengurusan yang tolongkan kosongkan bilik kami plus tolong punggah barang- barang kami yang banyak ni masuk stor..lepas naik cuti, dorang kena kemaskan balik bilik kitorang..wah heavennye! * palotak kau hekk





p/s : jangan membeli belah time sale kalau tak nak bilik anda dipenuhi barang-barang yang tak dapat dikenalpasti kegunaannya

5 comments:

kay_are said...

cuti kejap kne kosong kan kampus?? memang x best tu.. ish ish

nadiah daud said...

aik.. everytime cuti camni.
bapak penat lau camni. haisshh..
nasib balik laa hostel sy tuh orait je. lau x, dah komen abis2 dah. grr.

WanN said...

kay_are : haah, xsyokk kan uhuk2


nadiah :everytime macam ni lah kitorang..nak tak nak kena kosongkan bilik jugak..penat woo

Red said...

hoho. ni kosong kan bilik ke, lari hostel terus.? haha XD

WanN said...

haha lebih kurang macam lari dari hostel lah :p