WOW!!

try la click =)

Friday, February 25, 2011

rindu nak berenang- renang ececeh!

rumah siapa ada swimming pool? sila angkat kain!! saya nak tumpang berenang boleh tak? plissss *sambil buat muke toye.. biasanya bila aku tanya macam tu adalah yang jawab, swimming pool tak ada, katil ada lah.pegilah berenang atas katil tu, ikut suka hati lah nak berenang gaya apa pun, kuak lentang ke, kuak kupu- kupu ke.. free je, tak payah bayar..okey, rasa nak lempang je muka orang tu laju- laju tanpa henti!

serius rindu nak berenang..nak pergi swimming pool kat Bukit Banang tu mahal pulak..tambang semua bagai la huuu..sem lepas best giler kot..kitorang sekelas belajar berenang..macam biasalah belajar sebab ada dalam silibus plus ada ujian amali semua bagai lagi..yang sangat bestnya,free of charge..kampus tolong bayarkan untuk satu sem..silalah jeles budak- budak opsyen lain * gelak jahat!

kalau every weekend pegi berenang, kuruslah aku

kalau tak silap, kampus lain swimming pool ada kat kampus..kampus aku ni malang sikit, tak ada swimming pool..maka, segala bakat renang aku ni akan terkubur begitu sahaja..kalau kat kampus aku ni, nak berenang kat mane? kat dalam longkang? kau nak kena lempang? kolam ikan kat belakang hostel ada lah..ada berani?haha


jangan tanya kenapa muka aku macam tu sigh*





p/s : nanti nak buat swimming pool lah kat rumah..tak salah nak berangan- angan kan? hekk

6 comments:

tips keluarga harmonis said...

sering-seringlah berenang, supaya badan tetap sehat.
happy week end....

WanN said...

thanks..happy weekend jugak :)

kay_are said...

umah xde swimming pool tapi baru tadi swimming kat sg.. best wo.. jeles x?? =P

WanN said...

okey..jeles wekkk hehe

little cart00n said...

lama gila tak g swim!
tak tau la skrg da tggelam ke timbul ag..
hahha

WanN said...

haha lagi sardis nampaknya