WOW!!

try la click =)

Sunday, November 14, 2010

bergelut dengan perasaan.

Esok ade exam.
Esok balik kampung.
Esok terpaksa berpisah dengan my chup.

urgh tak boleh nak describe macam mana perasaan aku sekarang ni...risau nak exam esok sebab tak study pape lagi.hepi nak balik kampung sebab dah lama tak balik and the worst part.. sedih sebab terpaksa berjauhan dengan pakwe aku..dia dah habis belajar..tinggal lah aku kat sini..dah dua tahun ke hulur hilir, makan malam skali..nanti tahun depan macam mane nak sesuaikan diri tanpa dia di sisi..waaaa sedih..

tengok dia tersenyum riang, aku turut tersenyum bahagia..

ok.stop dulu, tak leh tahan air mata ni dari jatuh huuu~...nak simpan air mata ni untuk esok plak (TT)

pss: mood jiwang..kalau terasa nak muntah, muntah la huuuu~

2 comments:

butterflyana said...

I tak rasa nak muntah pun tapi rasa nak menangis sama.

I faham perasaan u sekarang ni, tapi u kena kuat k..i doakan u tak down di tahun2 depan tanpa dia di sisi.

Bertabahlah adikku...

WanN said...

huhu tak sanggup nak imagine macam mane nk hadapi tahun depan..btw, thanks ye..