WOW!!

try la click =)

Sunday, November 21, 2010

:: not feeling well ::

selamat tengahari semua..macam dah lame xmenconteng kat blog ni, walhal tak sampai 2 hari pom..masih dalam mood raye kot.semalam pegi rumah kakak aku, ade buat makan2 sikit..macam ni la tiap2 tahun, kalau raye haji, kat rumah aku akan buat makan2, rumah kakak dan abg aku pun same..makan free mesti la best ye dak.

hari ni tak ade pape yang menarik pun untuk dibuat..nak tengok tv, anak2 sdare aku tengah control tv tu..memang tak ada peluang la untuk aku tengok tv..boring kot~ nak berblog walking 24 jam pon tak bleh jugak..laptop ni bukan aku sorang je guna uhuk2..boring nye hidup aku uwaaa..

aku tak berapa sihat sebenarnya ni uhuk2..pagi semalam start kena demam + batuk2..mungkin sebab cuaca, kejap panas, kejap redup,kejap hujan..harap2 cepat sembuh la, nak2 pulak tekak ni pedih jek...nak mencekik pun xsenang aisyh..

mak aku panggil masuk dapur da..adehh..tata

2 comments:

butterflyana said...

get well soon sis! minum air byk2..:)

WanN said...

thanks :)