WOW!!

try la click =)

Sunday, January 16, 2011

aku tak suka Syamsul Yusuf, tapi apakan daya



Assalamualaikum semua..apa khabar semua agaknya, hope sihat sejahtera gamaknye ye..dah lame aku tak update blog,dah lame xberblog walking sebabnye adalah tak sempat.mane nak sempatnye kalau kelas habis pukul 6 petang.malam tu pulak ofkos la mase untuk aku bersama suami dan anak- anak tersayang ngeeee..

nak dijadikan cerita, semalam aku keluar dengan pakwe aku. kesian pakwe aku, dia tak dapat posting lagi, so dia datang Batu Pahat untuk keje dengan lecturer..walhal dia rindu aku tu, sebab tu dia datang keje sini hehe..ok, sambung balik..lepas tu kitorang plan nak pegi tengok wayang..usha punye usha cerita yang menarik minat aku adalah cerita Khurafat..aku rase pakwe aku macam tak nak sangat tengok cite tu, macam nak tengok cite faster je..lastly aku tengok dia beli tiket cite Khurafat o yeah!

aku bukannya minat sangat dengan pelakon utama cite tu, tapi tu lah, entah macam mane terexcited nak tengok cite tu.masuk- masuk panggung tu, memang dah penuh dah. aku pulak macam dah lame tak tengok cite hantu kat panggung ni, risau jugak takut terjerit keh2..

tadi aku cite bukan main excited lagi aku nak tengok cite ni kan? ambik kau, aku siap ajak pakwe aku keluar panggung sebab dah tak sanggup nak tengok.cite dia stail cite hantu jepun korea macam tu.seram weh..part yang paling aku tak sanggup nak tengok adalah part kat bawah ni.


cite ni memang terbaiklah..aku paling sedih part paling last tu..lepas Syamsul excident, dia balik rumah mak dia. dia tengok dalam rumah tu orang ramai tengah baca Yasin. Dia ingatkan mak dia yang meninggal, rupe- rupenye dia yang meninggal. glup!! dia dah jadi roh..dia hanya mampu tengok je orang- orang yang dia sayang tapi tak dapat nak buat pape..giler sedih..seram pulak tu..aku tak dapat bayangkan macam mana kalau aku kat tempat Syamsul tu...

8 comments:

ishiko said...

OOooo... xsmpt nengok lg...

WanN said...

ore g tgk pun sbb cupin blnje keh2..*elaun oh elaun

roserose said...

dah tengok jugak.

boleh tahan sound effect...tp pelik sgt muka hero mcm tak tunjuk takut bila kat rumah mayat.

aZIEra itu aKu.... said...

sound effect yg membuatkan org takot...hu

WanN said...

roserose :

haah kan..hero tu syok sendiri kot ngeee

WanN said...

aziera :

sound effect dia boleh buat bulu roma meremang je huhu

roserose said...

Wann,

dia punya muka buat2 keras gitu..konon hati keras..tp mungkin sbb dia tau itu semua dia punya psl sendiri..tu yg dia tak ada perasaan...

WanN said...

Roserose : pedasssss ayat tu haha