WOW!!

try la click =)

Monday, December 20, 2010

malu lah :)

selamat petang semua blogger yang sudi singgah kat teratak buruk aku ni..mood hari sangat la gumbira ohoi2..nak tahu kenapa?nanti lah aku bagitau..kalau tak, tak surpriselah hehe..

semalam aku cari charger telefon untuk mak sdare aku..biasalah kan, benda yang dicari tak jumpa, jumpa benda lain..guess what? aku jumpe album lama yang memang dah berapa tahun dah aku tak belek..retro giler dah gambar- gambar tu plus nak rosak dah..excited jugaklah mase belek2 album tu plus tersenyum sorang2 macam kerang busuk ahha~

i sebenarnya malu tengok gambar sendiri ngeh3..nak2 pulak gambar mase skolah rendah dulu..mak ai..dah la tak comel, comot pulak tu..dush kat diri sendiri..rase macam nak sorok je gambar2 lama, tak nak bagi orang lain tengok haha..kalau pakwe aku tengok, mesti sepanjang hidup kena nganjing adehhh

by the way, tanpa disangka- sangka, gambar aku dengan pakwe cinta monyet pun terselit jugak ngee~ tak suke betul tengok gambar tu..malu lagi..owh aku ni pemalu rupenye hehe..macam bongek je bercinta mase sekolah, last2 clash jugak..oh my ex yang first, i HATE u lah HAHA..nak dengar tak kisah cinta monyet kami yang terhalang disebabkan salah satu faktornya adalah ibu bapa nya cikgu haha? lain kali lah aku cite, time mood aku nak marah orang..at least ade la bahan untuk menghamburkan marah walaupun tade kaitan..oh ape aku mengarut ni!

oke, kita kembali pada jalan yang benar, dalam banyak- banyak gambar tu aku paling suke gambar mase sekolah menengah..gambar aku dengan cik fuzah, one of my bff mase sekolah dulu..snap picture same2, pakai baju same kaler, tudung same kaler, seluar same kaler, selipar jenama same ngeh3..nice kan? really miss u lah cik fuzah..

disebabkan aku malu, so entry ni tak ade gambar mase aku sekolah rendah..gambar mase sekolah menengah je la ye heeee~

ni mase form 4 kot..sambutan hari koperasi di KL

form2..come tak?malu heee~

4 comments:

cik miera said...

alala..comel nye masa kecik..hihi..masa kecik muka nmpak lain cikit kan..

WanN said...

hehe haah, lain sikit kot..

butterflyana said...

memang BENCI bila mengingatkan pasal ex kita kan?hehehe

ewahh comey nya dia tuu masa zmn sekolah..hikhik

WanN said...

BENCI sangat2 haha..

come? *blushing hehe :p